За превозвачи

Lardi-trans предлага решения за ефективно управление на автопарк, бързо намиране на товари по параметри, за интересуващите ви дестинации.

to_carrier
search

Търсене на товар

Платформата Lardi-trans има универсална търсачка на товари, а големият избор от опции ви позволява да отсеете най-изгодните за Вас оферти.

Функцията Автоматично търсене ще ви помогне да не изпуснете изгодни предложения за товари и ще ви изпрати известие.

Добавяне на свободен камион

Добавете вашия камион на платформата Lardi-trans с вашите изисквания и получавайте оферти от товародатели.

Гъвкавите настройки на параметрите ще ви позволят да настроите добавянето на камиони да бъде за всички потребители на платформата Lardi-trans или само за вашия списък с партньори

Вашата обява за свободен камион ще достигне до хиляди потребители

Добавянето на обява отнема ~3мин

vehicle
carpark

Автопарк

Добавете вашият товарен автомобил на платформата Lardi-trans за бързо и удобно намиране на товар

Публикувайте обяви за свободни камиони, использвайки Автопарк, за да спестите време от въвеждането на параметрите на вашия товарен автомобил

Електронен документооборот

Вграденият софтуер за докумнетооборот повишава ефективността на вашия бизнес и спестява вашето време

Съхранявайте и обмняйте документи с вашите партньори в неограничено количество

document
transport

Моите камиони

С помощта на този инструмент вие можете лесно да работите с вашите камиони — създавайте, дублирайте, планирайте и публикувайте обяви за свободни камиони в Lardi-trans. Функцията Намери товар ще ви позволи да намерите товар за конкретния камион.

message

Вградена чат програма

Интуитивният интерфейс на вградената чат програма ви позволява лесно и безопасно да обменяте съобщения и файлове със служители и партньори без да напускате Lardi-trans

Търгове

Предоставя възможност да получите изгодна оферта за транспорт

Намерете търгове от товародатели на платформата Lardi-trans и участвайте в тях.

tenders

Останете на линия

Мобилното приложение Lardi - всичко необходимо където и да си

App StoreGoogle Play
Device

Превозът на товари – популяренсфера на дейност. Предприемачите често трябва да изпращатмалка поръчка до далечно населено място и до частни лица –за спешно транспортиране на някакъв обемист предмет. За да поръчате автомобил в такъвтова не е рационално. Но е възможно да намерите стопаджия, който пътува попо даден маршрут. По този начин собствениците на товари плащат само за заетия обем, койтозначително намалява логистичните разходи. Особено с електронна система"Lardi-Trans" търсене на свързан транспорт за превоз на товари– няма проблем.

Превоз на товари по шосе с "Lardi-Trans": ние винаги сме на път!

"Lardy-Trans" – е водеща платформа за намиране на безплатен и свързан транспорт, специализирана в товарния транспорт. На нашия уебсайт получавате достъп до обширен каталог от фирми с подробни данни и активен транспортен форум. Ние ви предлагаме възможност не само да намерите транспорт за превоз на стоки, но и да получите информация за наличните превозвачи по вашия маршрут. На нашата платформа са регистрирани повече от 2700 превозни средства с различен капацитет и тип, които обслужват вътрешни и междуградски маршрути.

Основана през 1999 г., "Lardi-Trans" потвърждава своята надеждност и търсене на пазара на товарния транспорт. Днес ние предлагаме модерна платформа с иновативен интерфейс и удобна система за търсене на товари. На нашия уебсайт можете не само да наемете автомобил за превоз на товари, но и да използвате редица други полезни функции:

Ларди-Транс"LardiTrans"

  • Изчислете разстоянието възможно най-близо до реалността.
  • Получете пълна информация за бъдещия партньор в раздела "Зона на надеждност" за търсене и проверка на надеждни контрагенти.
  • Извлечете подробна информация за разходите за портални услуги.
  • TrucksNearMe – намерете автомобил за превоз на товари на картата с подробни характеристики на безплатния транспорт Това е особено удобно за поръчки на дълги разстояния.
.

Изберете "Lardy-Trans" за ефективни и безопасни транспортни услуги!

Как да намеря автомобил за превоз на товар?

Три хиляди клиенти публикуват обяви за превоз на товари всеки ден, което прави намирането на стопаджии в нашата платформа лесно и удобно. Основното предизвикателство остава договарянето на маршрут и цена, а ние се стремим да направим този процес възможно най-прост и ефективен.

За да намерите подходящия транспорт, трябва само да попълните бърз формуляр на нашия уебсайт. Нашата система незабавно ще ви предостави актуални оферти от опитни превозвачи. Тук можете лесно да изберете идеалния камион за транспортиране на вашата пратка до Европа.

Разбираме, че времето ви е ценно, затова нашата платформа е създадена, за да ви помогне да намерите транспорт бързо и лесно. Доверете се на нас, за да се погрижим за вашия товар, а ние ще осигурим надежден и ефективен товарен транспорт, отговарящ на вашите нужди по отношение на маршрут, цена и качество на услугата.

Разбираме, че времето ви е ценно, затова нашата платформа е създадена, за да ви помогне да намерите транспорт бързо и лесно.

Търсене на товари по шосе

Услугата за товарене на прикачен товар е много популярна. Следвайки маршрута, не напълно натоварените превозни средства могат да доставят малки поръчки до посочените дестинации. От една страна, физическите лица и малките фирми могат да спестят много пари за логистика, но от друга страна, времето за доставка може да се забави донякъде, тъй като трябва да се отклонят от маршрута с няколко километра и да прекарат време в товарене/разтоварване.

Но основното предимство на търсенето на транспорт за товари чрез "Lardy-Trans" – е надеждността. Няма да ви се налага да се притеснявате за целостта на стоките, както и за коректността на попълване на придружаващите ги документи, защото на нашия сайт публикуваме обяви само за проверени фирми и физически лица.

"Lardy-Trans": вашият личен асистент в товарния транспорт!