cargo to_shiper

За товародатели

Lardi-Trans предлага ефективни решения в сферата на транспорта и логистиката. Използвайте функциите за намиране на превозвач, публикуване на обяви за товари и провеждане на търгове, за да получите оптималната транспортна услуга

search

Намиране на свободен камион

Платформата Lardi-Trans има универсална търсачка за свободни камиони, а големият избор от опции ви от опции ви позволява да отсеете най-изгодните за Вас оферти.

Функцията Автоматично търсене ще ви помогне да не изпуснете изгодни предложения за товари и ще ви изпрати известие.

Добавяне на товар

Добавете вашия товар с вашите изисквания на платформата Lardi-Trans и получавайте оферти от превозвачите.

Гъвкавите настройки на параметрите ще ви позволят да настроите добавянето на товари да бъде за всички потребители на платформата Lardi-trans или само за вашия списък с партньори

Вашата обява за товар ще достигне до хиляди потребители.

Добавянето на обява отнема ~3мин

vehicle

Лийдове

Управлявайте ефективно входящи заявки за товари без използването на допълнителен софтуер.

Функциите на Лийдовете автоматизират процеса на обработка на нови товари от получаването на информация до завършване на превоза, като фиксира желанията и финансовите изисквания на участниците в транспорта.

Създайте списък с потенциални превозвачи, като използвате вашата база данни или намерете нови в платформата Lardi-Trans. Изберете превозвач, който отговаря на всички критерии на обявата ви.

leads
carpark

Търгове

Предоставят възможност на товародателя максимално да намали стойността на транспортните услуги.

Добавете вашия търг за транспорт с изискванията ви на платформата Lardi и получавайте оферти от превозвачите. Победител е превозвачът предложил най-ниска цена.

Електронен документооборот

Вграденият софтуер за докумнетооборот повишава ефективността на вашия бизнес и спестява вашето време.

Съхранявайте и обмняйте документи с вашите партньори в неограничено количество.

document
transport

Моите товари

С помощта на този инструмент вие може лесно да организирате вашите товари - създавайте, дублирайте, планирайте и публикувайте обяви за товари на платформата Lardi-Trans. След като публикувате обявата ще имате възможност да приемете най-изгодното предложение за транспорт на вашия товар.

message

Вградена чат програма

Интуитивният интерфейс на вградената чат програма ви позволява лесно и безопасно да обменяте съобщения и файлове със служители и партньори без да напускате Lardi-trans

Останете на линия

Мобилното приложение Lardi - всичко необходимо където и да си

App StoreGoogle Play
Device

Необходимостта от бързо набавяне на стоки за транспортиране нараства с всеки изминал ден, особено когато става въпрос за доставка на големи разстояния на обемисти промишлени стоки, строителни материали и големи количества хранителни продукти. Този ръст се обуславя от динамичното развитие на малките и средните предприятия, както и от цялостния икономически напредък на страната.

Успехът и печалбата на всяка търговска компания зависят пряко от висококачествената и компетентна логистика, а ключовият елемент на този процес е автомобилният транспорт на стоки.

Малките компании обикновено не поддържат постоянно специализирани камиони, а предпочитат да възлагат транспортните си поръчки на външни фирми или частни превозвачи. Именно за тях разработихме раздел за намиране на товари за автомобилни превози. Тук ще можете да намерите товар, който отговаря на вашия тип тяло, както и на желаното място на доставка.

В допълнение към обичайното търсене на товари можете да търсите и свързани товари, което ви позволява да направите допълнителен товар за камион.

Издирване на свързани товари: рационално решение за всяка цел

Фур е превозно средство с товароносимост от 2 до 22 тона, състоящо се от ремарке (полуремарке) и влекач. В днешно време камионите са се превърнали в най-разпространеното средство за доставка на товари не само в Украйна, но и в чужбина. Често обаче съществува проблемът с непълното натоварване и част от товарния автомобил остава свободна. За да увеличат рентабилността, превозвачите могат да използват услугата за намиране на допълнителен товар.

В процеса на превоз със стандартен 15-20-тонен камион диспечерът има за задача да консолидира малки пратки с превозвани продукти и да търси свързани с тях товари. Този вид доставка се категоризира като сглобяема доставка.

Превозът до други градове може да се извърши с различни видове ремаркета в зависимост от естеството на товара, пътните условия и метеорологичните условия:

  1. Изотермични вагони или хладилни камиони: Те се използват за транспортиране на бързо развалящи се продукти, които изискват определен температурен режим за запазване на свойствата им.

    Изотермични вагони или хладилни камиони: Те се използват за транспортиране на бързо развалящи се продукти, които изискват определен температурен режим за запазване на свойствата им

  2. Превози за палатки: Незаменими за транспортиране на домакински уреди или суровини при различни видове валежи.

  3. Лонглинери: Използват се за транспортиране на големи пратки стоки или стоки с нестандартни параметри по проблемни маршрути.

Разходите за товарен транспорт се начисляват в зависимост от вида, теглото и размера на превозваните стоки, както и от сложността и разстоянието на превоза. Разполагаме с подходящото решение за всеки вид пратка и маршрут.

Особености на снабдяването с товари

Осигуряването на товари без посредници представлява голям интерес както за компаниите, които предоставят транспортни услуги, така и за техните клиенти. Това е най-приемливият вариант за взаимноизгодно сътрудничество, което се характеризира с много положителни аспекти:

  • възможност за изпращане на свързания товар възможно най-бързо поради редовността на пътуванията с микробуси по различни маршрути;
  • значителни икономии за клиента поради липсата на необходимост от поръчка на отделен камион и частично плащане на транспортните разходи;
  • гаранция за безопасност и внимателно третиране на товара на клиента при стандартни транспортни условия;
  • повишена ефективност на подвижния състав на компанията-превозвач поради пълното натоварване на товарния транспорт.
.

Така че чрез автомобилния превоз на стоки превозвачът увеличава рентабилността на собствения си автопарк и намалява разходите за доставените стоки, което повишава тяхната конкурентоспособност спрямо подобни продукти.

Този вид транспорт носи и осезаеми неудобства за всяка от участващите страни. Клиентът трябва постоянно да следи за наличието на свободни превозни средства в подходящо направление, а превозвачът трябва да търси поръчки за превоз на товари. За да превърнем търсенето на товари и транспорт в лесна и не отнемаща време процедура, нашата компания предлага удобна онлайн услуга.

Lardi-Trans: функционален проект за успешни транспортни операции

Навигацията на уебсайта «Lardi-Trans» ви позволява да сключите изгодна сделка за броени минути, като търсите товари без посредници, което значително намалява разходите на компанията за логистичен анализ. Благодарение на абсолютно безплатното приложение «търсене на товар на камион» в раздела на Lardi-Trans всеки регистриран потребител може бързо да намери поръчка за превоз на товари, както и да изгради бизнес отношения с нови партньори от ЕС, информация за които е събрана в нашия каталог.

При търсене на автомобилен превоз на товари в нашата онлайн платформа е важно да попълните правилно всички полета на заявката си, за да може системата да анализира правилно офертите на клиентите и да предостави подходящи варианти на разумна цена. Редовно актуализираната функционалност на уеб ресурса открива потенциални възможности за намаляване на цената на превоза или доставката на стоки чрез предварително договорено допълнително натоварване.

В същото време е важно да попълните правилно всички полета на заявката.

Така че онлайн платформата на Lardi-Trans прави намирането на товари за транспортиране възможно най-лесно, бързо и ефективно!