office

За Lardi-trans

Lardi- trans е платформа за професионалистите в транспорта.

Lardi- trans е регистрирана търговска марка. Нащи потребители са физически лица, малки предприемачи и големи фирми, които са свързани с транспорта и логистиката.

Основната ни цел е създаването на удобни инструменти за ежедневната работа на всички потребители на Lardi-trans. Ние предоставяме на клиентите ни не само информация за товари и свободни камиони, но и работим за безопасността на нашите потребители, внедрявайки нови алгоритми за проверка на данни и потребители. Платформата Lardi-trans вече съдържа множество инструменти и постоянно увеличава списъка, правейки Lardi-trans лидер на пазара.

  • timeline
  • timeline
  • timeline
  • timeline
  • timeline

История

Първоначално проекта е бил сайт за публикуване на собствени обяви и търсене на нови партньори.

В процеса на развитието си, проектът се превърна в многофункционална платформа, в която успешно взаимодействат потребители, които са свързани с транспорта и логистиката. Ние свързваме транспортните и логистични компании, големите и малки товародатели, собственици на автопаркове и няколко камиона в единна информационна система.

Платформа стана инструментом за развитие и реклама на бизнеса с широката си аудитория от хилядите потребители на Lardi-trans.