cargo boxes

Превозвачи Украина

Lardi-Trans е удобна транспортна борса за международен автомобилен транспорт Украина. Ние вече повече от 20 години успешно работим и се развиваме, за да предоставяме на нашите клиенти най-добрите услуги.

Lardi-Trans обединява 86 държави, което ви позволява бързо и лесно да намирате попътни товари от Украина. Ежедневно на нашата борса се публикуват хиляди обяви от големи компании, малки фирми и физически лица.

Не пропускайте възможността да използвате Lardi-Trans и се регистрирайте още сега! С нас ще можете да извършите бърза и безопасна доставка на вашия товар до всяка точка на света.

Транспортиране Украина

18095
товари очакват транспортиране
Транспортиране по всички дестинации
50951
Транспортиране Украина

Статистика за миналия месец

Популярни дестинации

Търсене на свободен камион за товар от Украина

Lardi-Trans е удобна платформа за намиране на превозвачи на товари от Украина, както и за намиране на свободни камиони. За да използвате пълния набор от функции е необходимо да се регистрирате.

С помощта на филтрите на сайта, вие може да намерите камион според вида, обема и теглото на товара. С Lardi-Trans работят превозвачи от различни държави, които предлагат своите услуги в областта на автомобилния транспорт. Публикувайки обява на сайта, вие може бързо да намерите подходящ превозвач за вашия товар от Украина.

Lardi-Trans е лесна и удобна за ползване транспортна борса.Регистрирайте се на сайта и се възползвайте от функциите и услугите му!

Попътна доставка на товари по маршрута Украина

Платформата Lardi-Trans ви предоставя възможност да намерите товарен транспорт, следващ по маршрута Украина, който може да превози вашия товар.

Това е чудесен начин да спестите от превоза на вашия товар, особено в случаите когато той не е голям и не изисква цял камион. Ако превозвач, следващ по маршрута Украина, има свободно място, той би могъл да превози и товара ви.

Тази възможност се предлага на всички заинтересовани страни, тъй като такъв превоз от Украина може да удължи времето за доставка. В крайна сметка, попътните товари позволяват същественно съкращаване на разходите и по-ренатбилни курсове.