cargo boxes

Превозвачи Польша

Lardi-Trans е удобна транспортна борса за международен автомобилен транспорт Польша. Ние вече повече от 20 години успешно работим и се развиваме, за да предоставяме на нашите клиенти най-добрите услуги.

Lardi-Trans обединява 86 държави, което ви позволява бързо и лесно да намирате попътни товари от Польша. Ежедневно на нашата борса се публикуват хиляди обяви от големи компании, малки фирми и физически лица.

Не пропускайте възможността да използвате Lardi-Trans и се регистрирайте още сега! С нас ще можете да извършите бърза и безопасна доставка на вашия товар до всяка точка на света.

Транспортиране Польша

22
товари очакват транспортиране
Транспортиране по всички дестинации
52202
Транспортиране Польша

Статистика за миналия месец

Търсене на свободен камион за товар от Польша

Lardi-Trans е удобна платформа за намиране на превозвачи на товари от Польша, както и за намиране на свободни камиони. За да използвате пълния набор от функции е необходимо да се регистрирате.

С помощта на филтрите на сайта, вие може да намерите камион според вида, обема и теглото на товара. С Lardi-Trans работят превозвачи от различни държави, които предлагат своите услуги в областта на автомобилния транспорт. Публикувайки обява на сайта, вие може бързо да намерите подходящ превозвач за вашия товар от Польша.

Lardi-Trans е лесна и удобна за ползване транспортна борса.Регистрирайте се на сайта и се възползвайте от функциите и услугите му!

Попътна доставка на товари по маршрута Польша

Платформата Lardi-Trans ви предоставя възможност да намерите товарен транспорт, следващ по маршрута Польша, който може да превози вашия товар.

Това е чудесен начин да спестите от превоза на вашия товар, особено в случаите когато той не е голям и не изисква цял камион. Ако превозвач, следващ по маршрута Польша, има свободно място, той би могъл да превози и товара ви.

Тази възможност се предлага на всички заинтересовани страни, тъй като такъв превоз от Польша може да удължи времето за доставка. В крайна сметка, попътните товари позволяват същественно съкращаване на разходите и по-ренатбилни курсове.